Beste gasten,

Bekijk onze midweek promotie vanaf 3 overnachtingen !

Caroline & Guido

Guido De Paepe & Caroline Marreel

    Sedert 2005 is het hotel eigendom van Caroline en Guido  De Paepe – Marreel. De gastvrouw en de chef staan altijd klaar voor hun gasten en heten jullie hartelijk welkom in hun familiaal en karaktervol hotel met taverne en à la carte restaurant.

    Orchimont is een rustig, in de heuvels gelegen dorp op enkele kilometers van de Semois. De ideale uitvalbasis voor wandelaars, natuurbewonderaars,…  maar ook voor de sportievelingen onder ons zoals mountainbikers, wielerfanaten, motorvrienden, kayakkers…

    In 2006 heeft het gebouw, de taverne en het restaurant een opknapbeurt gekregen waardoor het een frisse en dynamische uitstraling heeft . In 2007 is het hotel uitgebreid met een nieuwe keuken en een ruime terras. 

    De grote omwenteling in het hotel kwam er in 2011. Alle kamers werden zowat afgebroken en nieuwe kamers met een ruimere indeling en ruime badkamer kwamen er in de plaats. Het hotel is dan ook conform met de brandveiligheid!    In het restaurant en tijdens de zomer op deze nieuwe terras serveert de chef zijn fijnste gerechten. Het hotel kan je reserveren in half- of vol pension. Voor groepen en stages passen we ons aan en vervullen we de specifieke behoeften van onze gasten. In het voorjaar organiseren we een Valentijn weekend en een Paasweekend met een aangepast menu . In het najaar organiseren we gastronomische wild arrangementen. Ook met Kerst en Nieuwjaar is er aangepaste gastronomie. 

    Wij accepteren Maestro, Visa, Mastercard en Payconiq ! 

Download onze brochure